Kronesikring & risiko vurdering

Vi kan ved hjælp af klatring komme til over alt i trækronen. Uanset højde og stamme bredde, så har vi en passende teknik til at få adgang til kronen. Alt dette kan lade sig gøre uden tungt materiel og maskiner.

Det kan være attraktivt for diverse offentlig samt private, grønne arealer og anlæg. Vi ødelægger nemlig hverken belægning eller græsplæne når vi skal have adgang til træerne.

Kronesikring.

Hvis der opholder sig mennesker under træerne af den ene eller anden grund, er det en god ide at holde øje med om der er døde grene i kronerne. Disse kan nemlig være farlige! Døde grene kan veje op mod flere 100 kg og kan pludselig komme farende mod jorde.

For at undgå at dette sker på et uheldigt tidspunkt med personskade til følge, kan du altså tage kontakt til os. Vi møder op med en frisk klatrer som effektivt får fjernet diverse farlige grene.

Risiko vurdering.

Vi kan også være behjælpelige med risikovurdering af dine træer. Når et træ når en hvis størrelse begynder de at være en risiko. Ikke fordi sunde og raske træer bare lige pludselig vælter af sig selv.

Men begynder du at se tegn på at de smider bladende tidligt, opbygning af svamp eller farverige pletter, råd i grene samt stamme og knirke lyde når det blæser. Disse er alle tegn der skal tages seriøst og vi foreslår at du tager kontakt til enten os eller en fag mand som kan hjælpe med risiko vurdering.